Tuesday, 1 November 2011

15 PELAMIN UNIK

sekarang ni musim orang da gatei nak kawen
ramai sangat pasangan yang tengah merancang
atau tengah menunggu detik-detik untuk menjadi raja sehari
so untuk pasangan yang masih lagi blur-blur ayam nak design pelamin yang macam mana,
ni haaa cuci mata korang tengok pelamin-pelamin unik ni..
mesti terus bergolek-golek idea masuk dalam kepala korang
aku tau korang suka benda yang unik je
yang simple-simple and busuk-busuk korang tak layan kan?cehhh

 1.

unik kan?macam bersanding dalam telur pun ada..

2.

ni ala-ala fairy tale..bersanding dalam kereta pumpkin

3.

ngee girlishnya...siap ada bulu-bulu lagi tu u all!

4.

ni pon ala fairy tale jugak.tapi ada elemen glow in the dark sikit.

5.

alolo sweetnya..pelamin sangkar burung

6.

umppph cantik!

7.

eh-eh cantik!

8.

konsep pelamin gazebo.tapi belum siap sepenuhnya kot

9.

konsep arabian..cantik dan unik

10.

lagi satu pelamin berkonsepkan gazebo

11.

aduyai..sweet la!

12.
pelamin4
secret garden style...

13.

garden style...

14.

konsep arabian...cantik ok!

15.
 
perghhh cantik la..


aik??uniknya u all!haha

tak puas sangat terjah gambar-gambar pelamin ni..jadi rambang mata pulak
aku pulak yang excited jadinya.padahal belum nak kawen lagi..haha
untuk yang bakal mendirikan rumah tangga,semoga dapat inspirasi dari entri ni ye :)
SELAMAT PENGANTIN BARU

p/s: isk seronoknya kawen!nak jugak!

papan kekunci diketuk oleh SilaHezi
Reactions:

3 comments:

Soliha said... BALAS KOMEN

suka no 9 & 14 :)

Zee.Zee™ said... BALAS KOMEN

suka gilaa num 7!! :D

silah said... BALAS KOMEN

bley wat pelamin utk korang kawen nanti :)

CLICK NI!BESTT! :)

AL-FATIHAH

1
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
2
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam.
3
الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
4
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari Akhirat).
5
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
6
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
7
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai, dan bukan pula (jalan) orang- orang yang sesat.

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...