Sunday, 30 October 2011

AKU DI TAG..YEAH!

ha'aloh kecoh betul minah ni..
baru kena tag sekali riuh sekampung
alaa biasa la..blogger mentah
mana pernah kena tag..tak ada orang sudi nak tag aku pon sebelum ni
sebab tu yang terkesima sekejap bila kena tag.haha
btw,thanks FARAA si manis ;)

ni entri khas untuk balas entri awak tu
ok let the game begins!


PERATURAN

  1. Wajib post peraturan ni di entri korang.
  2. Senaraikan 11 perkara tentang diri anda di bawahnya.
  3. Nyatakan di page orang yang anda tag bahawa mereka telah pun di tag.
  4. Tiada tag balik diperlukan. 

SEBELAS PERKARA TENTANG DIRI SAYA

  1. Owner blog Dalam Blog Ada Taman.*cehhh for sure.
  2. Start melihat dunia pada 29 Jun 1992 di HKL.
  3. Mempunyai darah mix..........................
    (mix papa and mama) HAHA
  4. Pelajar jurusan arkitek di CFS of IIUM PJ.
  5. Bercita-cita besar untuk menjadi industrial designer atau arkitek terkenal.
  6. Mempunyai sangat banyak nama panggilan.
    Nur Asilah,Asilah,Silah,Ila,Blossom,Silahezi,Panda,Lala,Cici,Halisa Humairah,Mak Lang,Shila,
    Budak Kecik,Arsey,Sheikh and SYG..*opssss ngee
  7. Suka melukis manga or anime tapi tak pandai lukis orang lidi *tak pandai,bukan tak reti
  8. Suka menyanyi tekap mulut pakai gayung time mandi..ahaks
  9. Mempunyai perut dan usus yang sangat besar namun badan yang sangat kurus.
  10. Seorang perempuan yang dahulunya anti warna pink,skirt dan heels.
    *sekarang dah pandai melaram skirt
  11. Seorang perempuan sejati yang dahulunya tomboy dan ganas.*manusia boleh berubah kan? :)

JAWAPAN UNTUK FARAA

  1. ape brg yg korg impikan ?
    Laptop dan kereta kepunyaan sendiri.
  2. ape ciri2 bf idaman korg ?
    Semua ciri-ciri yang ada pada si dia *my beetle
  3. tringin nk honeymoon kt mne ?
    dekat 5 pulau pilihan ni 
  4. ape pnting blogger nie ?
    Kalau tak ada blogger tak ada la blog wujud.dan pembaca pon tak ada la bahan nak baca kan?
  5. da bape byk kali cple ?
    sekali je
  6. nape break ngan 1st love ?
    mana ada break.ni yang last dan terakhir insyaAllah :)
  7. ape yg korg nk sgt , tp smpai skrg x dpt2 ?
    nak kawen dgn si dia..hahaha gatei!
  8. sape artis yg korang minat gler ?
    Bruno Mars..dia superb!
  9. klw dberi pluang untuk undurkan mse , ape yg korg nk wat ?
    macam-macam la nak buat.nak ubah semua yang buruk jadi baik
  10. tringin x nk wat team futsal ? fara nk join :)
    tak nak buat team tapi teringin nak main futsal
  11. blog fara nie oke x ?
    setiap blog ada kelebihan dan kekurangan..kita sama-sama belajar k? :)
SOALAN UNTUK KORANG

  1. Kenangan paling kelakar yang pernah korang alami?
  2. Kalau korang jadi lelaki,yang mana jadi pilihan korang?wanita bertudung atau free hair?
  3. Adakah korang ni seorang yang kuat berfesyen?
  4. Suka lelaki merokok tak?kenapa?
  5. Natural beauty or make up?which one do you prefer?
  6. Korang suka filem tempatan atau luar negara?kenapa?
  7. Kalau ditakdirkan korang menang sejuta ringgit,tempat mana yang korang akan pergi dulu?
  8. Macam mana cara korang kawal marah bila bergaduh dengan si dia?
  9. Apa pendapat korang tentang kes buang bayi?
  10. Benda wajib yang korang akan bawa ke mana sahaja?
  11. Bekerja dulu atau kawen terus lepas study.Mana korang pilih?

YANG BERTUAH

  1. PURPLE LURVE
  2. REALLYWAW [BALQIS AZHAR]
  3. THE DYNASTY OF EL-NUR VIVI SECRET LIFE
  4. JIEEJA COMEL GILA
  5. THE LITTLE NOTE
  6. THE MEMORIES
  7. TAK SEINDAH BIASA
  8. ツi.write.what.i.wantツ
  9. INI BELOG MIDA
  10. CIK PUTRI:LET THE SECRET SPREAD
  11. SNF ADA UNTUKMU
thanks korang! :D

papan kekunci diketuk oleh SilaHezi
Reactions:

2 comments:

snf said... BALAS KOMEN

wah.tenkiu tenkiu tag snf.kenabertapa cari idea nk post entry nie:-)

silah said... BALAS KOMEN

snf:hehe gudluck ye!kena jawab soalan yg sy bg tu mcm jawab spm tau..haha gurau je

CLICK NI!BESTT! :)

AL-FATIHAH

1
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
2
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam.
3
الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
4
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari Akhirat).
5
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
6
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
7
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai, dan bukan pula (jalan) orang- orang yang sesat.

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...