Wednesday, 29 December 2010

CONTEST..CONTEST..CONTESTANT..


ha? ape die?asilah wat contest??
WOW! *kenapa?xpercaya ke?*
hum ade org ckp kalo wat contest kt blog kte,bru la traffic bley jam..
*pin!pin!ponnn!tettt!tettt!*
btol ke?btol la 2 kot..hmm..that's why la tetibe terase nk wat gak..
ala silah kn ske meniru org..hehe
org wat ini,die nk wat..org wat itu,die nk wat gak..
cume kalo org terjun lombong,die ckp 'astaghfirullah' je..hehe

so,contest kali ni(kali ni?bkn bru pertama kali ke??)
bertajuk :
'DALAM HATI ADA TAMAN'

ha sesuai beno ler dgn nme blog aku ni..hehe
contoh,korg cter la psl ape yg buatkn korg happy sgt2
smpi tersengih je mcm kerang busuk 24 jam.
ataupon cter psl kisah korg yg slalu diganggu oleh mamat gler yg fanatik sgt kt korg.
pdhl dlm hati korg pon ske die smpi terngigau-ngigau die tiap mlm..
2 contoh jela ye..
hum sng je syaratnye...
ni eja perkataan kt bwh ni btol2 ek!



S.Y.A.R.A.T.-.S.Y.A.R.A.T :
1. terbuka kpd sume ORANG yg berumur 3 tahun dan ke atas.
    *monyet atau selain drpd orang tdk dibenarkan!budak kicik bwh 3 tahun pon xdibenarkan sbb imaginasi          
     korg kuat sgt..x tercapai dek akalku..hehe*
2. follow blog i ok! *ha yg ni mmg da common sgt kalo contest je mst kne jd follower kn?*
3. korg membebel la psl 'DALAM HATI ADA TAMAN' korg 2 kt entri korg sendri ye..
*kalo citer pnjg lebar kt entri aku, SEMAK la weyh blog aku!lalala~*
4. kalo bley selitkn gambar skali ek kt entri korg 2..br menarik..wow! =)
5. ok kalo da abes membebel 2 korg baca la blek..patu publish la kt blog korg.
just tunggu blogger len baca and komen entri korg 2..
*simple kn?hee~*


P.R.I.Z.E.S. :
1ST, 2ND and 3RD WINNER
*GORES DAN MENANG!*
(korg gores la screen pc or laptop korg 2.patu br bley tau korg menang apa)

bila tarikh tutup??
hum..hum..dgn ini diumumkan.......
contest ini ditutup dan dibatalkan SEKARANG juga!
hehehe..sorry la ye.korg igt aku rajen sgt nk sediakan hadiah utk korg?
agipon aku x serajen blogger2 len nk baca sume entri korg patu pilih plak sape yg layak jd pemenang..
hahaha..

p/s: entri ni just utk suke2 je..saje nk try kalo aku wat contest gempak x..hehe
  dulu pnh terpikir gak nk wat contest.da siap hadiah sume tp xjd wat..tp bkn utk blog yg ni la..utk blog shawl..korg jgn mara ye!hee ;)

papan kekunci diketuk oleh SilaHezi
Reactions:

1 comment:

Shila said... BALAS KOMEN

kalo ade org nk sy wat contest btol2 br sy akn wat..tp mcm mls je..haha

CLICK NI!BESTT! :)

AL-FATIHAH

1
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
2
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam.
3
الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
4
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari Akhirat).
5
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
6
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
7
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai, dan bukan pula (jalan) orang- orang yang sesat.

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...