Monday, 2 January 2012

HIMPUNAN MAHARAJA LAWAK MEGA TERBAEKKK!!!

SELAMAT MENONTON! ;)



KUMPULAN OSBON MINGGU KE EMPAT







KUMPULAN OSBON MINGGU KE LIMA




KUMPULAN OSBON MINGGU KE SEMBILAN



KUMPULAN OSBON MINGGU AKHIR PART 1



KUMPULAN OSBON MINGGU AKHIR PART 2



KUMPULAN BOBOI MINGGU KE TUJUH




KUMPULAN BOBOI MINGGU KE SEMBILAN PART 1




KUMPULAN BOBOI MINGGU KE SEMBILAN PART 2




KUMPULAN BOBOI MINGGU AKHIR PART 1




KUMPULAN BOBOI MINGGU AKHIR PART 2




KEPUTUSAN AKHIR MAHARAJA LAWAK MEGA



p/s : tiba-tiba rasa nak share koleksi video maharaja lawak mega dekat blog ni.
actually aku cari video kumpulan osbon dan kumpulan boboi yang mana aku rasa terbaik.
tujuan aku letak kat blog ni untuk memudahkan aku nak tengok berulang kali bila-bila masa je.haha
tapi tak salahkan kalau nak share untuk kemudahan orang lain jugak? so selamat menonton ye! :)


papan kekunci diketuk oleh SilaHezi
Reactions:

No comments:

CLICK NI!BESTT! :)

AL-FATIHAH

1
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
2
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam.
3
الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
4
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari Akhirat).
5
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
6
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
7
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai, dan bukan pula (jalan) orang- orang yang sesat.

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...