Sunday, 12 February 2012

PEREMPUAN YANG LELAKI AKAN REJECT

Mata lelaki memang tak sah kalau tak jeling apatah lagi pandang lama kalau nampak perempuan lawa. Asal dahi licin sikit je mesti rasa macam nak terkam je...Aumm.....Yang perempuan pulak apabila rasa diri tu dipandang, apa lagi, makin kencanglah lengang lenggoknye...Macam nak dibawa drift je punggungnye tu. Tapi bukan semua perempuan cantik laki rasa nak terjah tau...Kat bawah ni antara jenis-jenis perempuan yang tak diimpikan lelaki:


  • PEREMPUAN PISAU CUKUR-Majoriti laki tak suka perempuan jenis ni. Tak kiralah pisau cukur kedai gunting rambut Manikam ke, salun ke, selagi korang dalam kategori suka menghabiskan duit laki je, korang bukan dalam kategori yang hot~~~

  • PEREMPUAN TERLEBIH MANJA- Terlebih manja atau gediks ni memang buat laki meluat. Kalau setakat nak manja-manja biasa tu oklah...Memang perfect kalau perempuan tu cantik lepas tu manja... Cair u~~~Tapi ini sikit-sikit euww sana, euwww sini.. Semut gigit pun dah menjerit macam kena kejar babi hutan tonyok hidung pink.. Nak tarik perhatian oranglah konon~~~

  • PEREMPUAN TAK JAGA KEBERSIHAN- Ini jenis perempuan cantik yang terus matikan nafsu seks lelaki..Muka cantik seakan Vanessa Hudgens, dada seksi macam Britney Spears, punggung mantop macam Mariah Carey, sekali ketiak ada hutan dara. Bulu hidung dah terjulur-julur....Huh...Tolonglah yek....


  • PEREMPUAN TAK JAGA ADAB- Contoh perempuan yang tak jaga adap dia macam suka bonar mencarut tak tentu pasal. Asal melatah je mencarut, asal terkentut je mencarut. Mencarutttt je slalu. Patut dia hidup dengan cencurut je.. Tapi ada jugak lelaki yang boleh terima perempuan macam ni. Cuma menjadikan laki lagi kurang kat 'you all' bila tak respek orang tua. Huh! Asbestos sungguh! 

  • PEREMPUAN BAJET DIVA-Bajet diva ni meluas sangat. Tapi biasanya perempuan yang bajet diva ni akan buat lelaki tertunggu-tunggu. Kalau 5-15 minit tu ok lagi. Tapi kalau dah sejam dua dok menunggu 'you all' je tak mendatangkan faedah, lagi rela keluar date dengan perempuan kurang cantik tapi punctual. Nak kata busy macam diva, diva pun boleh punctual.

  • PEREMPUAN YANG BUKAN PEREMPUAN-Ini konpem terus tolak. Banyak je kat Thailand. Ingatkan cantik, suara merdu, perfect je tengok... Sekali bila bukak pakaian ada cap belalai gajah sumatera.. 



Korang ada tak dalam ketegori tu? Kalau tak tersenarai kira oklah tu. Beruntung laki yang dapat korang. Kira korang ni jenis perempuan yang cantik dan menawan dari segi luaran dan dalaman. Bagi perempuan yang ada dalam ketegori tu bukan bermakna korang ni tak 'hot', cuma kurang nilai komersial tu.


sumber : akalemosi.

papan kekunci diketuk oleh SilaHezi
Reactions:

No comments:

CLICK NI!BESTT! :)

AL-FATIHAH

1
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
2
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam.
3
الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani.
4
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari Akhirat).
5
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan.
6
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
7
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai, dan bukan pula (jalan) orang- orang yang sesat.

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...